Saša in Jure se letošnje leto še posebej veselita decembra, saj bosta dobila najlepše darilo. Malega sinčka. Kako zelo se ga že veselita in ga nestrpno pričakujeta ni prav nobena skrivnost. Skupaj sta že vse pripravila…ampak res čisto vse, da bo njunemu malemu fantku nadvse udobno in da bo takoj začutil ljubezen, ki ga bo obdajala v življenju.
Za fotografiranje trebuščka smo izkoristili čudovit jesenski dan in naleteli še na nekaj toplih sončnih žarkov. Ja, prava jesenska idila nas je pričakala in moram priznati da ima lahko tudi jesen svoje čare. Še posebej, če pred objektiv dobim sijočo nosečnico, ki ji nasmeh redko izgine z obraza. Srečna in nasmejana je  in že vnaprej vem, kako super mamica bo…
ker bo skupaj s sinčkom gledala Disneyeve risanke in bo njuna najljubša sigurno Medvedek Pu :). Ker bosta skupaj v trgovini iskala njene najljubše Kinder čokoladice…in  ker bo v njihovem domu vedno veliko smeha, veselja in igrivosti. Ja, to je Saša. Vedno polna življenja.

+  nekaj glasbe 

DSC_9874
DSC_0069nosecniska_fotografijaDSC_9776Spodnja fotografija pa mi je med ljubšimi iz tega nosečniškega fotografiranja, saj je iz nje čutiti toplino in ljubezen, ki obdaja Jureta in Sašo. Vedno je dobro vedeti, da si je prijateljica našla tistega pravega, ki jo obožuje in jo osrečuje. Za veliko iskrivih pogledov na fotografijah je tako kriv prav Jure, ki zna poskrbeti za Sašine iskrice v očeh.

DSC_9812cDSC_9738Nadvse všeč mi je bilo tudi, ker je prišla Saša na fotografiranje pripravljena in je imela dobre ideje za nekaj fotografij in tako je spodnja nastala po njeni želji. Super, kajne?DSC_9838_nosečniška_fotografijaDSC_9679DSC_9896_1_aa_1DSC_9895_2Vam pa želim en lep sončkast dan!