Kaja in Brina. Mali prikupni dvojčici. Kakšno veselje ju je bilo spoznati…

…tako drobceni, srčkani in tako različni. Ena temnolasa, druga svetlolasa. Ena živahna, druga mirna. Ena bolj po očku, druga po mamici:). Vsekakor pa obe lepotički. Ja, v družini so kar tri lepotice in očka ves žari od sreče, ko je obkrožen s svojimi puncami.

Verjetno si je kar težko predstavljati, kako je izvedeti takšno novico, kot sta jo Mateja in Miha, ne tako zelo dolgo nazaj. In sicer, da bosta kmalu starša ne le eni punčki, ampak kar dvema…naenkrat:). Seveda sta bila presenečena, še bolj pa srečna. Pač bo na začetku malo težje, ampak bo zato potem toliko bolje. In ta potem je kar takoj prišel, saj sta se v punčki zaljubila na prvi pogled. Hitro so padli v svoj ritem, Mateja in Miha pa se odlično znajdeta v svojih novih vlogah. Verjetno smo se tudi zato imeli med fotografiranjem zelo lepo, saj sta tako sproščen, ljubeč in preprost par, da kar pozabiš, da je za njima (in pred njima:)) verjetno neprespana noč. Ja, ljubka družinica so in v veselje mi je bilo te preproste, a zanju tako pomembne trenutke ujeti v svoj objektiv.

+Pearl Jam – Future Days

brina_kaja 367brina_kaja 062Untitled-2brina_kaja 079brina_kaja 146brina_kaja 219_1brina_kaja 119brina_kaja 207brina_kaja 087brina_kaja 348brina_kaja 327brina_kaja 322brina_kaja 279_1brina_kaja 296Želim vam krasen jesenski dan!