Hmmm, se mi zdi, da se poletje počasi poslavlja, ampak se ne bom kaj preveč pritoževala (no, malo pa že:), saj se v resnici trudim v vsaki stvari videti kaj pozitivnega. Je pa včasih to res težko.
In tako se veselim (mogoče pa bolj tolažim:) z mislijo na prelepe jesenske barve v naravi, večere ob ognju in pečeno koruzo, sprehode v gozdu ter nabiranje kostanja… No, ampak če sem čisto iskrena, me nič od tega ne razveseli tako kot pomladno prebujanje narave ter poletna brezskrbnost in veselje. Sem pač bolj poletni tip človeka in jesen zame pomeni tudi dežne kapljice, sive dneve ter hladne večere. Očitno letni časi zelo vplivajo name, kar opažam že kar nekaj časa. Ampak dovolj o tem, saj nas konec koncev mogoče le še preseneti nekaj poletnih sončnih žarkov.

+Mumford & Sons-Hopeless Wanderer
tolmin_bovec_kobarid 227Kot sem že menila v objavi Poletni utrinki (1.del), sem si letošnje poletje zaželela tudi ‘namakanja’ v ledeni Soči. Eden izmed vročih vikendov konec julija je bil namenjen obisku tega prečudovitega kotička Slovenije, ki me vedno znova navduši s svojimi lepotami. Kobarid, Tolmin, Bovec – kakšne čudovite barve … resnično za oči spočit! Imate tudi vi kakšen vam najljubši košček Slovenije?

tolmin_bovec_kobarid 156tolmin_bovec_kobarid 117tolmin_bovec_kobarid 110tolmin_bovec_kobarid 364C-1tolmin_bovec_kobarid 439atolmin_bovec_kobarid 048