Na takšen dan se bo luštno za kakšno urico zaviti pod odejo in vzeti v roke knjigo ali pa pogledati kakšen film, zato sem zbrala nekaj predlogov , ki so trenutno IN pri meni …

+ pesem iz serije Nashville Gunnar Scott & Scarlett O’Connor – I Will Fall

SE VESELIM – branja knjige DIVJA, pisateljice Cheryl Strayed. Ko sem v knjigarni vzela to knjigo v roke, sem takoj vedela, da bo šla z menoj:)… Pustolovščina na Pacifiški gorski pešpoti, ki vodi skozi puščave, po zasneženih vrhovih in nedotaknjenih gozdovih zahodnega roba ZDA….Knjiga me že nestrpno čaka na nočni omarici in prepričana sem, da mi bo všeč… Menda pa lahko jeseni pričakujemo tudi film z Reese Witherspoon v glavni vlogi.
SI ŽELIM – prebrati nov roman  Khaleda Hosseinija V GORAH ODZVANJA. Ker mi je bil že njegov roman Tisoč veličastnih sonc zelo všeč, verjamem da mi bo tudi ta. V knjižnici imam knjigo že rezervirano in res upam, da jo kmalu dobim v roke.
OBOŽUJEM – serijo NASHVILLE. Vsekakor te pritegne, predvsem zaradi dobre glasbe!
MI JE VŠEČ – kriminalni roman pisateljice Elizabeth Haynes V NAJTEMNEJŠEM KOTU. Knjiga je napeta in na trenutke celo srhljiva. Izbrana je bila tudi za najboljši roman leta 2011 po izboru Amazona.
PRIPOROČAM – Disneyevo zimsko animirano pustolovščino FROZEN (Ledeno kraljestvo), ki je kot naročena za današnji zasneženi dan.  Zabavno, pravljično in sproščeno razvedrilo:).
BEREM– roman KRIVE SO ZVEZDE, pisatelja Johna Greena in sem že skoraj pri koncu. Super knjiga, ki te nikakor ne pusti ravnodušnega, saj se vmes smejiš in jokaš hkrati…