+ When It Rains

SE VESELIM –  ogleda romantične drame VELIKI GATSBY, saj o filmu slišim same pohvale. Seveda zgodbo že poznam, ampak vseeno bo v užitek pogledati film z Leonardom DiCapriom v glavni vlogi:). Veselim pa se tudi prikaza norih dvajsetih let prejšnjega stoletja.
SI ŽELIM – pomladno obarvane/potiskane  ALLSTARKE  ali pa klasične VANS superge v pastelnih barvah. Idealno za tople pomladne in poletne dni.
BI PODARILA – uhane v obliki morskih zvezdic ali ostalih poletnih motivih J. CREW , saj že komaj čakam poletje in sprehode po plaži. Tudi vi, kajne?
OBOŽUJEM – tale lisičji prstan, saj sem ga kupila v Braziliji in je zato zame še bolj dragocen. Poleg tega je izredno ljubek in prav poseben kos nakita. Opazila pa sem, da se ga da kupiti tudi  TUKAJ.
PRIPOROČAM – ogled resničnostnega šova  THE VOICE.  Še posebej dobra je letošnja sezona, pa že lanska ni bila slaba. Ogromno talentiranih tekmovalcev in super zabavni sodniki. Resnično na nivoju + zagotovljena zabava. Sigurno vam ne bo žal!
MI JE VŠEČ – roman PREDEN ZASPIM. Srhljivo napeta zgodba o Christine, ki vsak večer, ko zaspi, izgubi spomine zadnjih nekaj let. Komu lahko zaupa? Zanimiv je tudi razplet zgodbe.