OBOŽUJEM – vse YANKEE CANDLE vonje in tegale sem zasledila med novostmi. Ker imam eksotične vonje zelo rada, mi je najnovejši vonj Black Coconut takoj padel v oči in seveda je odšla sveča z menoj iz trgovine. Vsekakor nisem bila razočarana. Vonj je božanski. Nevsiljiv, topel in prikliče spomine na počitnice pod palmami.
SI ŽELIM – tale prstan iz DELEZHEN . V oči mi je padel med brskanjem po spletnem marketu ETSY. Zelo mi je všeč oblika in barva. Ta še posebej, saj me spomnja na večerno nebo, posuto z neštetimi zvezdicami. Navdušena sem tudi nad ostalo ponudbo iz trgovinice.
BI PODARILA – skodelice iz porcelana PIP za čaj ali kavo, ker so tako super ljubke. Pomladne barve in motivi pa trenutno le še dodatno prepričajo.
PRIPOROČAM – ogled risanke KRUDOVI.  Ja, risanke. Ker se res že dolgo nisem tako nasmejala. Super prazgodovinska pustolovščina za sproščen sobotni večer.
MI JE VŠEČ – organski balzam 100% ekološkega izvora FIGS&ROUGE . Priznam, k nakupu me je prepričala superkjut embalaža. Toda sedaj je balzam Divja češnja ves čas v moji torbici, saj naredi moje ustnice res super mehke. Všeč mi je tudi okus Lemon Berry, ki ustnice tudi rahlo obarva.

+ Candlebox – Far Behind.