Lep sončen dan je bil, ko sva se z Robijem odpravila proti Ljubljani fotografirati ljubkega dojenčka. Mini fantič Žiga, ki bo kmalu star eno leto, je pravi mali model, kot si lahko ogledate na spodnjih fotografijah. Namenil mi je nekaj prav neverjetnih pogledov…tistih navihanih, iskrenih in prismuknjenih…takih, ki jih največkrat vidimo le pri otrocih… … in to je tisto, zaradi česar me otroška fotografija tako privlači. Čeprav je zelo težko uloviti trenutke, ko so mali navihanci pri miru, si lahko potem bogato poplačan s tistim enim samim ulovljenim trenutkom, ko te otročiček pogleda in se ti nasmehne z iskricami v očeh ali pa te trmasto pogleda preden plane v jok… in veš, da bodo ti nasmeški in trmasti pogledi njegovim staršem zelo veliko  pomenili in da bodo te spomine na svoje male navihance ohranili za vedno.

+  v poslušanje:  Dirty Paws – Of Monsters and Men

fotografiranje dojenckov_žiga_3fotografiranje_dojenčkov_žiga_1Ne gre pa vedno vse gladko in velikokrat otroci čutijo, da se nekaj dogaja …tudi Žiga je dobro vedel, da se nekaj pripravlja, ampak ga je njegova čudovita mamica Nastja znala zelo lepo umiriti in mu zašepetati kaj nežnega …očka pa ga spraviti v smeh… popolna kombinacija :). Tako zelo se imajo radi in ta ljubezen se na fotografijah vedno začuti. Res super družinica in čudovito preživet dan.

fotografiranje_dojenčkov_žiga_3fotografiranje dojenckov_žiga_13fotografiranje_dojenčkov_žiga_5fotografiranje dojenckov_žiga_7fotografiranje dojenckov_žiga_10fotografiranje_dojenčkov_žiga_7fotografiranje_dojenčkov_žiga_11fotografiranje dojenckov_žiga_2fotografiranje_dojenčkov_žiga_2fotografiranje_dojenčkov_žiga_6fotografiranje_dojenčkov_žiga_8fotografiranje_dojenčkov_žiga_9Tudi vi preživite čudovit pomladni dan!