Ker je zunaj tako kislo vreme, prav gotovo že vsi nestrpno pričakujemo tople, s soncem obsijane dni. Zase prav gotovo vem, da je tako:). Ravno zato sem odločila, da objavim nekaj ‘toplih’ fotografij, iz katerih sije sonce. Glavna sončka na fotografijah sta Zala in Lovro. Sestrica in bratec.

Za fotografiranje malih škratov smo bili dogovorjeni na lepo poletno popoldne in ko sem prispela na dogovorjeno mesto, je Zala še trdno spala. Kar nekaj časa je minilo, da se je zbudila in bila pripravljena podariti kakšen nasmeh za na fotografijo.V nasprotju s sestrico pa je bil Lovro ves čas nasmejan in počasi je do smeha pripravil tudi svojo sestrico. Pustili smo ju, da sta se razigrala in privadila na fotoparat, dan pa se je počasi poslavljal, zato je bila svetloba za fotografiranje vse boljša. Narava se je obarvalo v bogate barve, kar pa na fotografijah izpade prav čarobno.

Lovro se je na koncu tako zatopil v igro, da mu je bilo prav vseeno zame in za moj fotoaparat, a je bila vsaj Zala zato bolj pozersko razpoložena in mi je namenila kar nekaj pogledov, ki sežejo vse do srca. Prinesela sem ji tudi šopek sivke, ki sem ga pred tem nabrala na domačem vrtu in očitno ji je bil tako všeč, da ga ni več izpustila iz rok:). Vmes pa mi je uspelo prepričati tudi mamico Andrejo, da se je pridružila fotografiranju in te  fotografije so mi najljubše. Mamica in njeni otroci so vsekakor eden izmed najlepših motivov. Bilo je prav luštno, imeli pa bodo  ohranjene tudi spomine na nek povsem navaden poletni dan v sadovnjaku.

andreja_zala_lovro 229Untitled-3andreja_zala_lovro 044andreja_zala_lovro 069poletjeandreja_zala_lovro 081Zala_lovroandreja_zala_lovro 164v sadovnjakuandreja_zala_lovro 006sadovnjakandreja_zala_lovro 132andreja_zala_lovro 241

Tudi vam želim nekaj sončka v teh mračnih dneh, pa čeprav je to le sonček, ki sije iz vaših fotografij  lanskega poletja.

+ Ob gledanju fotografij pa vam priporočam poslušanje Mirande Lambert.