Se še spomnite tistega prijetnega občutka v trebuhu, ko se je bližal konec šolskih dni in so bile poletne počitnice tik pred pragom? Ko si vedel, kaj vse je še pred tabo? Celo poletje samega uživanja … morje, pikniki, dolgo jutranje poležavanje, prijetni večeri v družbi prijateljev, čofotanje v bližnjem jezeru ali reki, izleti v neznano, sladoled za kosilo in lubenica za večerjo … oh, le sproščeni brezskrbni dnevi pred tabo.
Ja, sigurno se vsi spominjamo tega…to so resnično lepi spomini. Tako navdušene in vesele otroke sem imela srečo fotografirati tik pred začetkom počitnic, tako da je bilo v zraku čutiti otroško vznemirjenje in veselje. Jaka, Taja in Luka so srečni otroci, ki se veselijo poletja. Živijo v idiličnem kotičku naše države, tik ob reki Krki. V tem sproščenem in naravnost čudovitem okolju uživajo življenje, obkroženi z naravo, živalmi in ljubečima staršema.

+  priporočam v poslušanje :)
pri_Karmen 501zajcek-1pri_Karmen 102ob reki-1pri_Karmen 167

Jaka, Taja in Luka so izredno prijazni in simpatični otroci. Med samim fotografiranjem so mi pokazali vse, kar imajo najraje. Najmlajši Luka je bil popolnoma navdušen nad fotografiranjem in si je za to priložnost umislil tudi klobuček, ki ga je za nekaj fotografij posodil tudi svoji sestrici Taji. Luka ima nadvse rad svoje igračke, predvsem veveričko in tako seveda tudi ta ni smela manjkati na fotografijah. Taja ima iskreno rada živali in pravi, da bo po poklicu veterinarka. Njene najljubše živali so konji, z veseljem pa obiskuje tudi jahalno šolo. Prav tako obožuje kužke in ima z njimi prav poseben odnos. Jaka, najstarejši med njimi, pa je po duši športnik in trenira rokomet, rad pa ima tudi nogomet. Seveda ga je bilo malo težje spraviti pred objektiv, kot vse fante njegovih let:). pri_Karmen 510pri_Karmen 491_1pri_Karmen 182pri_Karmen 437pri_Karmen 430kuza-1pri_Karmen 458pri_Karmen 248pri_Karmen 457_2stol-2pri_Karmen 349Mamica Karmen je ljubeča in skrbna oseba, ki obožuje svoje otroke. Z vsakim posebej ima prav poseben odnos, a njen najmlajši fantek Luka je tisti, ki se še vedno zelo rad stisne k njej in jo brez zadrege poljubi. Tudi sicer med njimi vlada prijateljski odnos in vidi se, da skrbijo drug za drugega in da se imajo radi. Super je fotografirati takšne trenutke…druzinske-1pri_Karmen 237kitka-1preobleka-1pri_Karmen 607pri_Karmen 457_1pri_Karmen 603luka_1-1pri_Karmen 698pri_Karmen 704_2

Ko je sonce zašlo, smo se posladkali tudi s sladoledom, ki se je po vročem dnevu prav prilegel. Izjemna lokacija, srčkani otroci, gostoljubnost in sproščenost – resnično prijeten začetek poletja!sladoled-2pri_Karmen 662z mucko-1pri_Karmen 685Pa en super petek vam želim!