Spoznajte Manco. Še čisto mini, a nadvse ljubko hčerkico Jerice in Tomaža. Manca je na svet prijokala malo prehitro in nas prehitela pri načrtovanju nosečniškega fotografiranja z njeno mamico. Ja, verjetno bi se z Jerico res morale dogovoriti za fotografiranje že kaj prej, saj je bila Manca že neučakana v trebuščku in je hotela čimprej spoznati mamico in očka še v živo:). Tako smo pač namesto fotografiranja Mance v trebuščku, izpeljali kar tole srčkano fotografiranje Mance same, kot lahko vidite na spodnjih fotografijah:).

+ nekaj v poslušanje na ta deževen dan:  Miranda Lambert – Over You

lepoticka-1

Seveda smo poskrbeli, da je bilo mali princeski nadvse udobno. Fotografirali smo jo ob kaminu, prižgano pa smo imeli tudi pečko. Prav fino je bilo fotografirati tako svežo in malo novorojenčico, ki je skoraj ves čas fotografiranja spala, kar je bil definitvno znak, da ji prav nič ne manjka in da je ne motim niti jaz s svojim pritiskanjem na sprožilec.Manca_1 156Manca_1 152Manca_1 060

Zelo ljuba mi je spodnja fotografija, saj sta na njej hčerka in mamica. Nežni in naravnost čudoviti. Prelepi mamici Jerici pa navdušenje nad hčerkico kar žari iz oči in ravno to je tisti trenutek, ki sem ga želela ujeti v svoj objektiv.  Manca_1 171Untitled-1Manca_1 202Manca_1_ 084manca 020rokice_nogice-1Tako, pa je spet za mano nova, a zanimiva izkušnja – fotografiranje novorojenčka. Lepo smo se imeli in upam, da prav kmalu ponovim kaj podobnega.

Želim vam udoben vikend ob crkljanju na toplem in poslušanju deževnih kapljic:). Mogoče pa nas preseneti tudi kakšen sončni žarek!