Še en siv dan se je napovedoval v mestu. Kapljice dežja se niso znale dobro odločiti ali naj se spremenijo v konkreten dež, skozi oblake pa se je sililo sonce. To je pomenilo, da bo v hotelski sobi svetloba nežna in diskretna. Torej ravno prava za dogovorjeno boudoir fotografiranje. Veselila sem se tega fotografiranja z Aljo Perne, ki izžareva eleganco, umirjenost in ženstvenost. Vse kar pri boudoir fotografiranju želim poudariti. Izbor lokacije je bil seveda pomemben korak, zato sva izbrali najbolj eleganten hotel v Ljubljani ta hip. As Boutique hotel se je izkazal za resnično popolno kuliso. Vsak kotiček hotelske sobe je prežet z brezčasno eleganco, ki je bila ravno pravšnja za ustvarjanje intimnih boudoir posnetkov. Občutek razkošja in udobja, ki ga je nudil hotel, je samo še poudaril Aljino naravno eleganco in čar. Alja je poskrbela za očarljive outfite, samozavest pred objektivom, jaz pa sem se potrudila ujeti ’tisto nekaj’ kar jo naredi unikatno. To mi je pri fotografiranju vedno v največji izziv. Ker vem, kako smo si različni med seboj in da ima vsak svojo zgodbo.

Vedno se potrudim v vsakemu najti tisto nekaj, kar ga dela posebnega in tako lepega. Zato mogoče vaše fotografije ne bodo točno takšne kot od vaše prijateljice, bodo pa popolnoma vaše. 

V kolikor si tudi ti želiš unikatnih fotografij, ki bodo popolnoma tvoje, mi piši na [email protected] ali uporabi kontaktni obrazec.

V poslušanje
George Michael – Careless Whisper


Alja je za popolno darilo svojemu partnerju izbrala tudi fine art printe v beli šatulji Zate. Si lahko zamislite lepše darilo kot dragocene spomine v elegantni šatulji?