Bil je dan, nekako še preveč podobnem današnjemu. Siv in turoben. Takšen, da bi zjutraj najrajši potegnil odejo čez glavo in sanjal naprej. Ampak sem bila dogovorjena za družinsko fotografiranje v Ribnici z Jano.
Nekaj časa je že minilo odkar sva se nazadnje srečali, od tistega našega lepega poletnega nosečniškega fotografiranja. Takrat je sijalo sonce, zunaj so peli ptički, v zraku je bilo čutiti svobodo poletnih dni… Vendar sem tudi tokrat komaj čakala, da se ponovno srečamo, kljub januarski turobnosti. Ker Jana vedno tako žari in še v tako siv dan vnese svojo energijo.
Takoj ko stopiš v njen dom, se počutiš domače. To je dom, ki pripoveduje svoje zgodbe in kjer se vidi, da živi umetniška duša s smislom za estetiko in ljubeznijo do življenja. Nazadnje sta bila le ona in njen partner Ivo. Tokrat me je pričakala polna hiša. Mala dojenčica Iva in deček Vran sta bila glavni zvezdi fotografiranja in na koncu se je izkazalo, da se še tako siv dan prevesi v pisanega, če delaš, tisto kar res rad delaš.

V poslušanje
Commodores – Nightshift

Za več informacij o dojenčkovem albumu Zate pa pokukajte na spletno stran Mela.