Dnevi kar bežijo mimo. Vsak dan znova se moram opomniti, da se ne smem preveč obremenjevati s trenutnimi problemi in da moram zadihati med  vsakdanjimi obveznostmi.  Vse je potrebno narediti na hitro, ves čas se mudi in nobena stvar ni več dovolj pomembna, da bi se zanjo še lahko resnično potrudil. Zadeve so aktualne samo  tisti trenutek, potem pa vse skupaj že potone v pozabo in je na vidiku spet nekaj novega. Vse skupaj pa seveda ni prav nič novega. Le ponavljajoči vzorci.
Tudi na fotografiranju je tako in se velikokrat mudi naprej, ni časa in težko se je sprostiti na hitro. Sama se vsakič poskušam potruditi, da dobim iz ljudi ven najboljše, da se sprostijo pred objektivom in pozabijo na probleme za nekaj časa, a za kaj takega potrebujem njihov čas.
Zato imam rada fotografiranja, kjer se dobimo na zanimivi lokaciji, kjer vam je res všeč  in se dobro počutite. Če se vzame dan za fotografiranje kot dan za izlet in zabavo, se to na fotografijah opazi, saj ste sproščeni in  v družbi vaše najljubše oz. najljubših oseb. Tako so spomini pristni in unikatni, saj ste tisti dan res uživali in ne le pozirali za fotografijo. Filip, Alenka in Sebastjan so za tokratno fotografiranje predlagali čudovito Logarsko dolino in med uživanjem v lepi naravi smo naredili nekaj fotografij za družinski album…takšnih s čisto pristnimi nasmehi.

 

V poslušanje

+  Time Of Your Life