Pomlad prihaja. Pravzaprav je že bila na obisku, a se je odločila, da bomo nanjo še malo počakali. Kaj češ, diva pač. Je pa fin občutek, ko veš da je tik za vogalom. In jo čutiš v zraku. Vonj aprilskega dežja, cvetočih češenj in prebujajočih vrtov.
In ker je pomlad res en tak fin mesec sva se z lepotno blogerko Tino (KLIK na njen stran) odločili, da vas malo razvajava. V ta namen sva pripravili čudovit giveaway, ki vsebuje portretno fotografiranje (pet obdelanih fotografij) in pa novo dišavo Mon Guerlain, Eau de Parfum 50 ml.
Pravila nagradne igre si lahko preberete na koncu blog objave.

+  Long Ride Home – Patty Griffin

Pravila 

Pričetek Giveawaya je petek 28. 4. 2017 in traja do nedelje 7. 5. 2017. Nagrajenec bo objavljen 8. 5. 2017. Sodelovali boste lahko na Facebooku in Instagramu, natančna navodila bodo objavljena skupaj z objavo na omenjenih socialnih omrežjih ob pričetku. Upoštevajo se samo osebe, ki bodo pravilno izpolnile vse korake. Nagrajenec bo eden in bo objavljen pod objavo na Facebooku in Instagramu. V kolikor se v roku 5 dni od objave ne javi, do nagrade ni več upravičen. Nagradna igra je namenjena v promocijske namene. Fotografiranje z nagrajencem bo potekalo ob dogovorjenem terminu na določeni lokaciji v Sloveniji, ki jo izbere fotograf, kamor nagrajenec pride na svoje stroške. Za svoj izgled poskrbi sam. V kolikor se fotografiranja ne bo udeležil, je nagrada brepredmetna. Menjava nagrade za denar ni možna, prav tako ni možen prenos nagrade na drugo osebo. Dišavo prejme na setu fotografiranja. Nagrajenec dovoljuje objavo fotografij za promocijske namene in mora podpisati izjavo o le-tem pred samim snemanjem, v nasprotnem primeru mu nagrada ne pripada. Fotografije prejme v roku 14 dni po opravljenem fotografiranju v elektronski obliki.