Še en siv dan se je napovedoval v mestu. Kapljice dežja se niso znale dobro odločiti ali naj se spremenijo v konkreten dež, skozi oblake pa se je sililo sonce. To je pomenilo, da bo v hotelski sobi svetloba nežna in diskretna. Torej ravno prava za najino dogovorjeno boudoir fotografiranje.
Velika okna, zastrta z prosojnimi zavesami, prostorna udobna postelja ter fina bombažna posteljnina…to so detajli, ki naredijo prostor res prijeten. Ker vem, kako je ambient pomemben pri takšnem intimnem fotografiranju, saj pripomore k večji sproščenosti, sem bila tega zelo vesela.
B. je poskrbela za očarljivo perilo, samozavest pred objektivom, jaz pa sem se potrudila ujeti ’tisto nekaj’ kar jo naredi unikatno.
To mi je pri fotografiranju vedno v največji izziv. Ker vem kako smo si različni med seboj in da ima vsak svojo zgodbo. Zato se vedno potrudim v vsakemu najti tisto nekaj, kar ga dela posebnega in tako lepega. Zato mogoče vaše fotografije ne bodo točno takšne kot od vaše prijateljice, bodo pa popolnoma vaše.
V kolikor si tudi ti želiš unikatnih fotografij, ki bodo popolnoma tvoje mi piši na [email protected].

V poslušanje
Blake Shelton with Gwen Stefani –  Nobody But You