S Tino sva že sodelovali. Večkrat. Pa ne samo to … tudi šolske klopi sva gulili skupaj. Se fotografirali za njeno spletno stran S Tino v Tujino in skupaj sanjarili o potovanjih. Pa se po navdihu lotili enega resnično zabavnega projekta Tina and Natasa around the globe …, jeseni pa mi je Tina pisala, da bo potrebovala nove portrete. Takšne bolj zaresne in odrasle :). Za njeno novo poslovno pot. A še vseeno sproščene. Lifestyle. Takšne, ki izžarevajo njeno energijo in voljo do življenja. Verjemite mi, te ima na pretek. Projekta sva se lotili resno. Od frizerja, make-upa pa do študiranja o lokaciji. A sva se kljub resnosti projekta zraven neizmerno zabavali. Ker s Tino pač drugače ne gre :).  Več o tem, s čim se ukvarja pa najdete  na njeni novi lepi spletni strani Tina Grilc.com.

Ne zamudite še Tinine izkušnje: ‘Še eno fotkanje z Natašo – super! Že prejšnje fotkanje (moje prvo uradno, če pozabim na poročnega) je bilo zabavno, sproščeno … slikice pa fenomenalne! Zato sem vedela, da tudi najino drugo (in potem še tretje fotkanje v Logarski dolini) ne bo nič drugačno. Prvič sva se zapeljali v Rimske toplice – ker so imeli bele sedežne :) To sva seveda nujno potrebovali (vsaj meni se je tako zdelo) – coaching pač mora biti na belih oblazinjenih naslonjačih! S polnim avtom oblačil, make-upom in novo frizuro sva iskale primerne kotičke …Splezali sva na razgledni stolp, iskali, če je kje odprta kakšna soba (da bi se na hitro kliknile še tam) in se na koncu odločile za kavarnico na vrhu term. Čas je minil, kot bi bile tam le 10 minut, in ker zimsko sonce ne čaka, sva odbrzeli (hmm ja … ni bilo spet tako hitro, saj se je bilo treba prav počasi peljati, smejati in debatirati o potovanjih) še na hribček, da uloviva zahajajoče sonce. Drugič pa še v Logarsko dolino. Spet sva lovili sonce oz. se mu umikali, ko je bilo še premočno. Zdaj sva šli v bolj ‘kavbojski’ opravi, se pofotkali še pri slapu (res lepo!) in spet sva hiteliiiiii za sončkom! Dan je minil kot bi se le dvakrat obrnili naokrog, tako da sploh nisva pomislili na kosilo. Nataša je bila navdušena nad lepo naravo Logarske doline – in na koncu so tam nastale najlepše fotke. Moj nasvet: poslušajte fotografinjo – ona “ima nos” za to, kje bodo najboljše fotke:)
Nataša, hvala ti za čudovita dva dneva, še bolj pa za vrhunske fotke!’

+ Amos Lee – Colors (feat. Norah Jones)

 

portretna_fotografija_natasa_medvesek_2portretna_fotografija_natasa_medvesekportretna_fotografija_natasa_medvesek_5portretna_fotografija_natasa_medvesek_3portretna_fotografija_natasa_medvesek_4lifestyle_fotografija_natasa_medvesek_5lifestyle_fotografija_natasa_medvesek_7lifestyle_fotografija_natasa_medvesek_8lifestyle_fotografija_natasa_medvesek_2lifestyle_fotografija_natasa_medvesek_1lifestyle_fotografija_natasa_medvesek_3lifestyle_fotografija_natasa_medvesek_4