O menipreprosta, kanček avanturistična, sanjava, vedno na lovu za svojimi sanjami…

najraje v objektiv lovim tiste sladke trenutke življenja, zaradi katerih se zdi svet lepši…

Živjo.

Sem Nataša.

 

Po izobrazbi kulturna antropologinja po srcu avanturistka, že od nekdaj očarana nad zgodbami. Zgodbami  življenja. V njih je vsa skrivnost. Nekje vmes, med odraščanjem, sem ugotovila, da sem zelo vizualen človek in da so zgodbe zame najboljše, če so prikazane. Moja največja strast je fotografiranje življenja – od drobnih stvari, ki naredijo dan popoln do velikih trenutkov, ki dajejo življenju čar.

Zelo rada potujem.

 

Že od nekdaj sem iz revij rezala članke, ki so s čudovitimi fotografijami opisovali kraje daleč stran, jih vestno spravljala v za to posebno škatlo in sanjala o tem kako bom, ko bom velika, sama obiskala vse te eksotične kraje. Danes članke še kar berem in sanjam o prostranih poteh, še raje pa jih kar obiščem. Šele na poti se popolnoma sprostim ter prepustim tamkajšnjemu utripu. Prav takšen neverjeten občutek lahkotnosti me preplavi tudi, ko me ljudje spustijo v svojo bližino in mi pokažejo svojo pot – pot družine, ljubezni in življenja. Vesela sem, da lahko zabeležim te trenutke na njihovi poti in ob tem ustvarjam svojo pot do sanj. Tako sem danes po izobrazbi še vedno kulturna antropologinja, po srcu avanturistka, predvsem pa sem fotografinja.

Poišči me na

facebook  /  pinterest  /  instagram

Živim v malem kraju sredi Slovenije, v Trbovljah, a ker nisem rada predolgo na enem mestu, mi ni težko priti do vas – kjerkoli v naši mali državici ali na svetu že živite. V največje veselje mi bo z vami ustvarjati vaše zgodbe.

Takrat bom tukaj …

 

in lahko se dobimo na kavi ali pa skupaj ustvarimo zgodbe na naslednjih lokacijah;

 

 

MAROKO

  Marakeš – 01.02. – 09.02. 2017

 

ZDA

 Kolorado, Wyoming  – avgust 2017
Utah, Arizona, Kalifornija – september 2017

 


Tudi to sem jaz

 


Sledi mi na instagramu

@natasamedvesek